Spreker voor ondernemend Nederland

Naast de rol van dagvoorzitter is Ronnie Overgoor ook begenadigd spreker. En iemand met een neus voor trends. Trends die relevant zijn voor ondernemers. Waar ondernemers druk zijn met ondernemen, heeft Ronnie het tot zijn passie gemaakt om deze trends te signaleren en ze te verpakken in een inspirerend verhaal waarmee ondernemers vooruit kunnen. Al dan niet in combinatie met zijn dagvoorzitterschap.

Trendwatchers zijn er genoeg, net als vergezichten en mooie slidedecks met toekomst scenario’s. Natuurlijk nemen computers taken van mensen over, natuurlijk gaan auto’s zelf rijden en natuurlijk worden er huizen geprint met een 3D printer. Maar wat heb ik daar als ondernemer aan? Wat moet ik met al die trends als MKB ondernemer, of als management van een organisatie?

Relevant voor zakelijk Nederland

Ronnie Overgoor is een spreker die juist die relevantie duidelijk maakt. Logisch ook, want hij is zèlf ondernemer. Het gaat niet om kennis, het gaat er niet om dat je het jargon kent en termen als machine learning, AI, en blockchain te pas en te onpas gebruikt. Waar het in Ronnie’s ogen om gaat is de juiste mindset. En daarin zit het spannende en het uitdagende. Hoe ga ik om met al die trends, met wat voor blik kijk ik ernaar? Wanneer en hoe verander ik en pas ik nieuwe zaken toe in mijn eigen dagelijkse werkzaamheden? Wanneer is iets een hype, wanneer is het relevant?

Topervaring

Een keynote van Ronnie Overgoor is een topervaring vol met energie, entertainment, humor, insights en bovenal, eyeopeners en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Meer informatie over de keynote van Ronnie vind je hier: De juiste mindset voor succes.Contactformulier