Specialist webinars en online events


Ronnie is een absolute specialist op het gebied van webinars en online events. Zijn jarenlange ervaring maakt hem de perfecte dagvoorzitter of presentator voor dit soort bijeenkomsten.

Afhankelijk van je doelstellingen, je budget, je doelgroep en je voorkeur kan een online event een goed idee zijn. Ronnie is al meer dan tien jaar actief in deze wereld en heeft er zijn. specialiteit van gemaakt. Primair in de rol van dagvoorzitter, moderator of presentator, maar ook steeds meer als hoofdaannemer van een heel project.

Want of je nu een Zoom Webinar wil gaan doen, of je denkt erover een complete online talkshow te organiseren, er komt nogal wat bij kijken. Hoe zet je een dergelijk event inhoudelijk en redactioneel op, hoe organiseer je zoiets en wat komt er productioneel en technisch allemaal bij kijken?

Ronnie neemt jou als opdrachtgever de zorg uit handen en zorgt ervoor dat alle aspecten goed en professioneel worden geregeld. Van het script en de briefing van de sprekers en tafelgasten, tot de productie, de studio en de livestream.