Rasinterviewer

Niet alleen werd Ronnie genomineerd tot dagvoorzitter van het jaar, ook is hij een absolute rasinterviewer. Ronnie is oprichter van 7 Ditches TV, het interview platform voor zakelijk Nederland. Op 7 Ditches TV maakte Ronnie inmiddels vele honderden interviews. De combinatie van professioneel dagvoorzitterschap en de juiste interview vaardigheden biedt een enorme meerwaarde op congressen en evenementen.

Een vak

Dagvoorzitter zijn is weliswaar een vrij beroep, maar dat maakt het niet minder een vak. Een vak dat Ronnie zich in ruim tien jaar meer dan eigen heeft gemaakt en dat hij zeer serieus neemt. Ronnie heeft het talent én heeft vele vlieguren gemaakt. Wat hem tot de top van Nederland doet behoren. Check de referenties van opdrachtgevers die met Ronnie werken.

Rasinterviewer

Maar de juiste dagvoorzitter is nog niet de juiste interviewer of discussieleider. En die combinatie maakt Ronnie zo sterk. Hij is een rasinterviewer. Hij houdt ervan om scherp en open te interviewen, waarbij degene die hij interviewt zich altijd veilig voelt om open te zijn en zijn of haar verhaal te doen. Datzelfde geldt voor paneldiscussies, of 'dwdd-achtige' formats op een podium. Ronnie is als een vis in het water als hij kan interviewen: Positief, vol energie en met humor waar het past. En interactie met de zaal? Daar maak je 'm nog blijer mee.

Award uitreikingen

Verder is Ronnie een dagvoorzitter die uitstekend inzetbaar is bij award uitreikingen of andere feestelijke zakelijke events. Hij is 'de showmaster', maar tegelijkertijd de man die de zakenwereld begrijpt. Hij is zelf immers ook ondernemer met 7 Ditches TV en NorthPolls. En uiteraard ook hier weer de interview vaardigheden die zo belangrijk zijn. Genomineerden zijn nerveus, winnaars door het dolle. Dit vergt een scherpe regie door de dagvoorzitter, zodat iedereen optimaal tot zijn recht komt.

Internationaal

Ronnie is prima inzetbaar op internationale events. Hij is geen native English spreker, maar vaak is dat juist in zijn voordeel. Veel internationale zakelijke events kennen immers een publiek uit meerdere landen. Waaronder ook landen waar men slecht Engels spreekt. Een native Engels sprekende dagvoorzitter zou dan niet goed werken. Een dagvoorzitter als Ronnie is dan door zijn iets eenvoudiger Engels juist in het voordeel.

De combinatie van al deze expertises maakt Ronnie een veelzijdig dagvoorzitter en interviewer, uniek in zijn soort.

Download Flyer Ronnie Overgoor | Neem contact op met Ronnie