Korte bio's

Dagvoorzitter

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen.

Interviewer

Ronnie is een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. 

Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7 Ditches TV.

Trendwatcher voor ondernemend Nederland

Met zijn optredens als trendwatcher pakt Ronnie hele zalen in en opende hij inmiddels de ogen van meer tienduizenden ondernemers. Organiseer je een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering? Dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker.

Combineer een trendwatcher, cabaretier en ondernemer en je hebt Ronnie Overgoor. Altijd gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 zorgt Ronnie voor positieve energie en een berg aan inspiratie en ideeën.