Masterclass 'ZZP'ers verdienen beter!'

De masterclass ‘ZZP’ers verdienen beter!’ maakt zijn titel letterlijk en figuurlijk waar. Figuurlijk, omdat over ZZP’ers te negatief wordt gepraat. Met de juiste mindset is ZZP’er zijn fantastisch! Deze sessie zorgt voor die juiste mindset. En letterlijk, omdat deze masterclass ervoor zorgt dat je als ZZP’er beter gaat verdienen!

Neem direct vrijblijvend contact op met Ronnie. Hij is goed bereikbaar via +31 6 46036777. Liever mailen? Gebruik dan de contact button hieronder en Ronnie neemt direct contact met je op.

Wat kun je verwachten tijdens de Masterclass?

 

1. Ervaring en praktische tips

Ronnie praat uit ervaring. Hij is zelf ondernemer en kent het klappen van de zweep. Hij werd ooit miljonair, maar raakte die status ook weer keihard kwijt. Ronnie schreef het Ondernemersboek van het Jaar en beschikt over een goudmijn aan tips die direct toepasbaar zijn en zorgen voor een beter resultaat!

2. Ervaring delen

De sessie ‘ZZP-ers verdienen beter!’ is geen eenrichtingsverkeer. Aan de hand van een interactieve tool doet het publiek mee met de mobiele telefoon. Er worden ervaringen gedeeld en kennis uitgewisseld. Want de ZZP-ers van vandaag leren niet uit boekjes, ze leren van elkaar!

3. Inspiratie, energie en lol

En tot slot kenmerkt deze masterclass zich door de energie die Ronnie de zaal in slingert. Zijn stijl kietelt de creatieve geest en zorgt voor inspiratie en vooral ook een hoop lol. Saaie presentaties zijn er al genoeg!