7DTV en NorthPolls

Naast mijn werk op de zakelijke podia is Ronnie ondernemer en oprichter van twee bedrijven die in het verlengde liggen van wat hij als dagvoorzitter doet: 7DTV en NorthPolls.

7DTV is het video platform voor ondernemend Nederland waar we gesprekken met zakelijk Nederland voeren. We maken gesprekken in eigen beheer, maar ook in samenwerking met opdrachtgevers.
Bedrijven met een zakelijke doelgroep willen niet meer alleen adverteren of sponsoren, maar ook zelf uitgever zijn richting hun doelgroep. 7DTV is de partner als het gaat om goeie gesprekken over zakelijke thema's. Door middel van online video interviews, complete video platforms en webinars.

Meer weten? Check www.7dtv.nl.

NorthPolls is een tool waarmee het publiek tijdens een congres of zakelijk event interactiviteit wordt geboden via haar eigen smartphone. Het publiek kan meedoen met polls en stellingen, kan haar mening geven, een evaluatie doen, vragen stellen aan sprekers en het dagprogramma van het event bekijken. NorthPolls is gemaakt voor de zakelijke event markt en richt zich primair op dagvoorzitters die het leuk vinden om de interactie aan te gaan en een digitaal hulpmiddel daar graag bij inzetten, event bureaus en opdrachtgevers van events.

Ronnie zet bij bijna ieder event dat hij doet als dagvoorzitter NorthPolls in, tot grote tevredenheid van klanten en publiek.

Meer weten? Check www.northpolls.com.