Genomineerd Dagvoorzitter van het Jaar

Ronnie is een van de meest geliefde en ervaren dagvoorzitters van Nederland. Niet voor niks werd hij genomineerd tot Dagvoorzitter van het Jaar.


Je bent op zoek naar een dagvoorzitter voor je event en dat kan best lastig zijn. Waar moet je allemaal op letten? De belangen zijn groot, want de rol van de dagvoorzitter is mede bepalend voor het succes van je event. Daarom is het vinden van de juiste dagvoorzitter belangrijk. 

Om die reden vind je op deze pagina de aspecten die Ronnie belangrijk vindt in zijn rol als dagvoorzitter en die hem kenmerken. Spreekt dit je aan?

Neem dan direct contact op met Ronnie om vrijblijvend te informeren naar zijn beschikbaarheid.

Communicatie

Om te beginnen is communicatie belangrijk in de voorbereidingen naar het event toe. Ronnie doet alle voorbereidingen zelf en wil goed bereikbaar zijn. Daarom is hij ook altijd buiten kantooruren en in het weekend goed bereikbaar. Korte lijnen, heldere taal, duidelijkheid over tarieven en een leuke en ontspannen manier van communiceren kenmerken de samenwerking met Ronnie.

Ervaring

Ronnie heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat zo’n tachtig keer per jaar op een podium. Groot en klein. Deze ervaring gebruikt hij bij ieder nieuw event dat op zijn pad komt. Hij denkt mee met de opzet van de dag. Wat werkt wel, wat niet, wat zijn de elementen voor een goed panel gesprek, is een presentatie wel de beste vorm, of is een interview beter, hoe deel je de dag, of avond in qua tijd en lengtes van de onderdelen?

Meer dan een dagvoorzitter

Ronnie is meer dan een dagvoorzitter, hij denkt mee over het hele event design en de inhoud en helpt opdrachtgevers hiermee aan een beter event.

Netwerk

Door zijn jarenlange ervaring beschikt Ronnie over een enorm netwerk van professionals en sprekers. Het gebeurt dan ook regelmatig dat hij dit netwerk inzet voor opdrachtgevers om dat laatste panellid of die inspirerende spreker te regelen voor het event.

Inzet

Ronnie gaat altijd voor 100% inzet. Nooit vrijblijvend, nooit nonchalant. Hij neemt zijn vak serieus. En dat merk je. Als opdrachtgever, als spreker op het podium en als bezoeker in de zaal.

Interviewer

Ronnie is naast dagvoorzitter ook initiatiefnemer van het online interview platform 7DTV. Hij interviewde honderden ondernemende professionals en deze ervaring zet hij graag in tijdens events. Dit zorgt voor spannende panelgesprekken en inspirerende momenten op het podium van events.

Performer

Moeten er Awards worden uitgereikt? Dan is Ronnie in zijn element. De inhoudelijke kant van zijn dagvoorzitterschap gecombineerd met de energie van een performer maken van Award uitreikingen top events.

Interactie

Altijd een belangrijk aspect: de interactie met de zaal. Een element waar Ronnie zijn specialiteit van heeft gemaakt. Of het nu een grote zaal met 1000 ondernemers is of een bijeenkomst met 20 onderwijsspecialisten, Ronnie pakt de juiste toon en verbindt de mensen in de zaal met het event.

Energie en humor

En tot slot twee kenmerken die de persoon Ronnie karakteriseren: energie en humor. De twee belangrijkste wapens, mits goed ingezet, die van een goed event een top event maken.