Genomineerd Dagvoorzitter van het Jaar

Je bent op zoek naar een dagvoorzitter voor je event en dat kan best lastig zijn. Waar moet je allemaal op letten? Is het een offline of een online event? En wat kan ik van een dagvoorzitter verwachten en wat niet?
De belangen zijn groot, want de rol van de dagvoorzitter is mede bepalend voor het succes van je event. Daarom is het vinden van de juiste dagvoorzitter belangrijk.

Om die reden vind je op deze pagina de aspecten die ik belangrijk vind in mijn rol als dagvoorzitter en die me kenmerken. Wil je weten wat opdrachtgevers over me zeggen, kijk dan bij de referenties.

Communicatie

Om te beginnen is communicatie belangrijk in de voorbereidingen naar het event toe. Ik doe alle voorbereidingen zelf en wil goed bereikbaar zijn. Daarom ben ik ook altijd buiten kantooruren en in het weekend goed bereikbaar. Korte lijnen, heldere taal, duidelijkheid over tarieven en een leuke en ontspannen manier van communiceren zijn voor mij belangrijk.

Ervaring

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring en sta zo’n honderd keer per jaar op een podium of in een studio. Groot en klein. Deze ervaring gebruik ik bij ieder nieuw event dat op mijn pad komt. Ik denk mee met de opzet van de dag, het script van het tafelgesprek of de inhoud van een panelgespek. Wat werkt wel, wat niet, wat zijn de elementen voor een goed panelgesprek? Is een presentatie wel de beste vorm, of is een interview beter? Hoe deel je de dag, avond, of het webinar in qua tijd en lengtes van de onderdelen?

Meer dan een dagvoorzitter

Ik hoop daarom meer dan een dagvoorzitter te zijn, denk graag mee over het hele event design en de inhoud en help opdrachtgevers hiermee aan een beter event. Ik laat ze graag profiteren van mijn ervaring.

Netwerk

Door mijn jarenlange ervaring beschik ik over een enorm netwerk van professionals, ondernemers en sprekers. Het gebeurt dan ook regelmatig dat ik dit netwerk inzet voor opdrachtgevers om dat laatste panellid of die inspirerende spreker te regelen voor het event.

Inzet

Ik ga altijd concessieloos voor 100% inzet. Nooit vrijblijvend, nooit nonchalant. Ik neem mijn vak zeer serieus. Voor de opdrachtgever, voor de sprekers op het podium en de gasten aan de tafel én voor de bezoekers of de kijkers.

Interviewer

Ik ben naast dagvoorzitter ook interviewer op mijn YouTube en Podcast Kanaal 7DTV en interviewde inmiddels honderden ondernemende professionals. Deze ervaring zet ik graag in tijdens events en online talkshows.

Performer

Moeten er Awards worden uitgereikt? Dan ben ik in mijn element! De inhoudelijke kant van het dagvoorzitterschap gecombineerd met de energie van een performer maken van Award uitreikingen top events!

Interactie

Altijd een belangrijk aspect: de interactie met de zaal of de online kijker. Of het nu een grote zaal met 1000 ondernemers is of een online bijeenkomst met 20 onderwijsspecialisten, ik zoek c0ntact en ga met ze aan de slag.

Energie en humor

En tot slot twee kenmerken die me denk ik ook wel karakteriseren: energie en humor. De twee belangrijkste wapens, mits goed ingezet, die van een goed event een top event maken.