Ronnie Overgoor lanceert NorthPolls, de tool voor interactieve dagvoorzitters

logo northpolls

Ronnie Overgoor lanceert begin 2018 een nieuwe tool voor de zakelijke congres en event markt: NorthPolls. Het idee ontstond op basis van zijn eigen ervaringen als dagvoorzitter.

NorthPolls is een tool waarmee het publiek tijdens een congres of zakelijk event interactiviteit wordt geboden via haar eigen smartphone. Het publiek kan meedoen met polls en stellingen, kan haar mening geven, een evaluatie doen, vragen stellen aan sprekers en het dagprogramma van het event bekijken. NorthPolls is gemaakt voor de zakelijke event markt en richt zich primair op dagvoorzitters die het leuk vinden om de interactie aan te gaan en een digitaal hulpmiddel daar graag bij inzetten, event bureaus en opdrachtgevers van events. Daarnaast is NorthPolls ook uitstekend te gebruiken bij trainingen, vergaderingen en opleidingen.

Meer informatie is te vinden op de website van NorthPolls. Een event is op deze website direct aan te maken en in te zetten!