Ronnie Overgoor op roadshow met het top event ‘Startup Now’ van Rabobank

ronnie overgoor startup now rabobank

 

Voor de tweede keer organiseerde Rabobank Startup Now. Een concept voor mensen die willen starten met ondernemen, waar dit jaar 14 regionale Rabobank afdelingen aan meededen. Met als gevolg dat ik 14 events door het hele land mocht presenteren. Letterlijk van Groningen tot Maastricht en van Nijmegen tot Den Haag. En wat een fijn event is dit! Top georganiseerd door Synpact in samenwerking met Rabobank was het een grote eer om dit te doen. 

 

Hierboven een impressie van het event in Leiden. Elk event bestond uit een tweetal uitgebreide interviews met ondernemers. Daartussen door was veel ruimte voor interactie met het publiek en tussen het publiek onderling. Veel energie, veel humor, maar vooral ook veel inspiratie om te komen tot een resultaat: starten met ondernemen!