Ronnie Overgoor dagvoorzitter bij 10 jarig bestaan Berry World

Op 17 november bestond Berry World 10 jaar en dat werd gevierd met haar partners en suppliers im het prachtige Kasteel Hoge Vuursche.

IMG_0153

 

Het congres was Engelstalig en bestond uit presentaties en een panel discussie. Een panel discussie is altijd spannend om te doen, vind ik. Je moet goed in de materie zitten en je weet nooit wat er gaat gebeuren. En zeker als het dan ook nog in het Engels moet, maakt het dat nog wat spannender. Maar de klant was blij en de zaal enthousiast, dus gelukt!

Leuk was dit event ook, omdat ik voor de eerste keer een nieuwe tool heb ingezet, waarbij het publiek met de mobiele telefoon mee kan doen met de discussie op het podium. NorthPolls heet het product en in 2018 gaan we kijken hoe andere dagvoorzitters en event bureaus deze tool gaan omarmen.