Dagvoorzitter Ronnie Overgoor bij ‘De buitengewone services van PostNL’

Service, tot achter de voordeur. De ene consument vindt het geweldig, de ander twijfelt nog. Duidelijk is dat de vraag hiernaar toeneemt, bijvoorbeeld bij de levering van witgoed én meubels. Service verlenen of ‘ontzorgen’ is sowieso heel belangrijk, zeker in een concurrerende tijd. Maar op welke manier kun je je hierbij onderscheiden? Daarover ging het op het congres van PostNL in het Singer in Laren.

Met sprekers als iesbeth Kaashoek, Directeur PostNL Pakketten & Logistiek, Oscar Diele van van Flinders Design en cases van JP Haarlem Delivery en ao.com ging het over trends en ontwikkelingen en werd er niet alleen gepresenteerd, maar ook gediscussieerd. Een waardevolle middag waar ik trots was de dagvoorzitter te mogen zijn.