Interviewen Olympia Uitzendbureau

Brigitte van Beurden is directeur van haar eigen franchise onderneming onder de vlag van Olympia Uitzendbureau. Omdat ze 1500 dagen aan het ondernemen was en haar prachtige nieuw kantoor had geopend, wilde ze op 28 september haar relaties, klanten en collega’s van Olympia fêteren op een fijne avond met heerlijk eten en drinken. En een stukje inhoud. En daarvoor belde ze mij.

 

de heer kocken olympia 02

Brigitte in prachtig rood, met haar top team

Of ik de avond wilde openen en als host wilde opereren. We spraken af dat ik een interview zou doen met haar en ze gaf me het vertrouwen dit voor te bereieden. Op 28 september kwamen zo’n 100 gasten bijeen in Restaurant De Heer Kocken. Een prachtplek met heerlijk eten, gemaakt door Chefkok John Kocken.

Niks vind ik mooier om een ondernemer te interviewen. Iemand die met hart en ziel invulling geeft aan een carrière en haar leven. Ik zal niet zeggen dat het makkelijk is om te doen :), maar dat is het in essentie wel. Je triggert zo’n persoon met een paar vragen, en zodra ze dan ‘aan gaat’ rolt zo’n gesprek als vanzelf. Waar komt Brigitte vandaan, waar is ze begonnen, waar staat ze nu en waar wil ze naartoe? Het werd een levendig gesprek, waar de gasten van hebben genoten. Een eer voor mij om te doen.

En natuurlijk sprak ik nog even kort met Chefkok John Kocken over wat er op het menu stond.