Online videoplatform 7 Ditches lanceert eigen serie ondernemersboeken

schatkamer7ditchesbannerfinal2

Naast haar online video platform zet 7 Ditches nu ook verdere stappen als zakelijk uitgever met een eigen ondernemersboeken serie. Het eerste boek uit de serie ‘Uit de schatkamer van 7 Ditches’ komt vandaag uit.

Claire van der Wee, directie 7 Ditches: ‘Naast het kijken naar online video interviews vinden ondernemers het ook inspirerend om verhalen van andere ondernemers te lezen. Wij hebben ruim 1000 van die verhalen in beeld op ons platform 7 Ditches TV en zijn daarmee het grootste interview platform voor zakelijk Nederland. ‘Uit de schatkamer van 7 Ditches’ biedt nu ook de mogelijkheid om onze ondernemersverhalen te lezen.’

Het eerste boek bevat 14 door de redactie geselecteerde interviews, aangevuld met 80 ondernemerslessen. Tot de geïnterviewden behoren o.a. kunstenaar Joseph Klibansky, hoteleigenaar Bill van der Valk, Femke Hogema (oprichter van Healthy Finance), ontwerper Piet Hein Eek, Tom Barten (oprichter Changing Life) en Zarayda Groenhart (The Why Girl).

Ronnie Overgoor, oprichter 7 Ditches: ‘Alles wat we in eigen beheer doen, doen we ook voor bedrijven. Het produceren, publiceren en exploiteren van echte ondernemersgesprekken. Dit deden we al in de vorm van online video en webinars en doen we nu ook door middel van custom-made boeken.’