Ronnie Overgoor dagvoorzitter bij CCDNA Awards Bearingpoint 2017: Winnaar Volvo

Autodealer Volvo is verkozen tot het meest klantgerichte bedrijf van Nederland. Dat werd bekendgemaakt tijdens de 6e editie van de ‘Customer Centric DNA Awards’. Deze uitreiking wordt georganiseerd door Bearingpoint in samenwerking met Novio Research.

winnaars ccdna 2017

Het event begon met een inhoudelijk gedeelte waarin twee keynotes de bezoekers bijpraatten over klantgerichtheid. Daarna was er tijd voor netwerken en eten en drinken en daarna begon het ‘ceremoniële’ gedeelte van de avond: de uitreiking van de awards. Het gehele event werd gepresenteerd door dagvoorzitter en presentator Ronnie Overgoor.

Het overzicht van alle winnaars:

Overall winnaar 2017: Volvo

Winnaars categorieën 2017:

Banken: RegioBank
Verzekeraars: Univé
Zorgverzekeraars: DSW
Telecomprovider: Simyo
Internetprovider: XS4ALL
Retail offline: HEMA
Retail online: Coolblue
Energie: Greenchoice
Automotive: Volvo
Netbeheer: RENDO Netwerken
Reizen: D-reizen
Vervoer: KLM

 

Winnaar Volvo