Ronnie Overgoor host tijdens event Van Happen Containers ter gelegenheid van 80-jarig jubileum

Naar aanleiding van het 80-jarig jubileum van Van Happen Containers in 2017 werd op woensdag 22 maart de aftrap gegeven voor de samenwerking met Trees for All. Tijdens deze dag werden de relaties als eerste op de hoogte gebracht van dit project en maakten zij de dag memorabel door een Plataanboom te planten die staat voor wijsheid en kracht, een mooie symboliek die past bij Van Happen Containers.

Middels een interessant en informatief ochtendprogramma, gehost door Ronnie Overgoor, werden de gasten geïnspireerd om samen in gesprek te gaan met betrekking tot duurzaamheid. Wie doet wat op het gebied van duurzaamheid en wat kunnen we van elkaar leren? Marius Smit was uitgenodigd als keynote spreker om zijn bijzondere Plastic Whale verhaal te vertellen. En er vond een tafelgesprek plaats o.l.v. Ronnie Overgoor met de directie van Van Happen Containers en een aantal andere gasten.

Na het gezamenlijk planten van een boom op het terrein van Van Happen Containers vind er een volledig circulaire en duurzame lunch plaats die prachtig was vormgegeven door food designer Annelies Hermsen.

Duurzame lunch Van Happen Containers by Annelies Hermsen

Concept en uitvoering van het event was in handen van Turn Key Business Events.