Ronnie Overgoor dagvoorzitter op Hicon influencer congres Huishoudbeurs 2017

Wat is Influencer marketing, wat is een influencer en hoe werkt dat allemaal? Dit was het thema donderdag 23 februari 2017 op het eerste Huishoudbeurs Influencer Congres (HICon) in RAI Amsterdam waar Ronnie Overgoor de dagvoorzitter mocht zijn. Het was een succesvolle eerste editie waar er een gezond spanningsveld was tussen de influencers en bedrijven, tussen serious business en influencers enkel gratis producten sturen.

 

Sprekers waren divers. Van een echte influcencer Esmme Trouw die fris en brutaal haar verhaal deed, tot een TomTom Sports die duidelijk maakte dat het uiteindelijk wel om keiharde resultaten moest gaan. Via Skype was Giel Beelen te gast die enthousiast sprak over zijn visie op het geheel.

Het event kenmerkte zich door een hoge mate van interactiviteit, er werden volop vragen gesteld en al is het niet Ronnie’s gewoonte: met goedkeuring van alle deelnemers begon de lunch ietsje later.

giel beelen ronnie overgoor

(Ronnie Overgoor in gesprek met Giel Beelen via Skype)