Nieuwe keynote Ronnie Overgoor: ‘De juiste mindset voor succes!’

Hoe zorgen we ervoor dat we succesvol zijn en blijven? Welke mindset hebben we daarvoor nodig?

De wereld verandert in een rap tempo: We printen 3D, de robots komen eraan en alles is verbonden met het internet. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor ondernemend Nederland en bovenal: Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de ondernemer of de professional zelf?

In een wervelend optreden (30, 45 of 60 minuten) neemt Ronnie Overgoor je mee in de wereld van morgen. Hij laat zien welke eigenschappen je kunt inzetten om tot de juiste mindset te komen en niet alleen succesvol te zijn, maar vooral ook succesvol te blijven!

Het optreden biedt een berg aan inzichten en inspiratie en kenmerkt zich door de inzet van veel visueel materiaal, video’s, een overdosis energie en enthousiasme en niet te vergeten humor.

Download Flyer