Praktijkdag Nudging op 20 april 2017 met dagvoorzitter Ronnie Overgoor

Nudging en andere nieuwe gedragsinzichten staan volop in de belangstelling. We begrijpen steeds beter wat ons gedrag prikkelt en bepaalt. En dus ook hoe we dat kunnen beïnvloeden. Een subtiel duwtje in de rug werkt vaak beter dan dwang.

Tijdens de Praktijkdag Nudging leer je van de ervaringen van vakcollega’s. Hoe werkt nudging eigenlijk? Hoe kom je tot een goede, meetbare nudge? Wat werkt wel en wat zeker niet? En, is het ethisch wel verantwoord? Natuurlijk (Praktijkdag) alles ondersteund met casussen uit de praktijk. Extra verdieping bieden de keuze- sessies over inzet van nudging voor specifieke doelgroepen.

Laat je informeren en inspireren en schuif op donderdag 20 april 2017 aan bij dagvoorzitter Ronnie Overgoor.

Download brochure.