Dagvoorzitter op duurzaamheid symposium van Happen Containers

Op 19 januari organiseerde van Happen Containers voor klanten, relaties en pers een duurzaamheid symposium. Ronnie Overgoor was dagvoorzitter en presentator van het event. Duurzaamheid staat hoog op de agenda in de afval branche en helemaal bij van Happen. Zo investeerde het bedrijf in een unieke sorteerlijn voor afval.

Indrukwekkend om te zien hoe grote bergen afval door een soort ‘straat’ gaan en via hoogwaardige systemen zoals o.a. infrarood worden gesorteerd op papier, plastich, ijzer, etc. Met grote nauwkeurigheid. Een oplossing die ervoor zorgt dat afval weer gebruikt kan worden als groondstof. De circulaire economie in wording daar bij van Happen.

De middag sessie bestond uit interviews met sprekers en directie, presentaties en interactie met het publiek middels BuzzMaster, een tof concept van collega dagvoorzitter Rens de Jong.

Organisatie van het even gebeurde door Turn Key Business Events. Topclub.