Mimetas GameChanger van het Jaar 2015

Op 3 december mocht Ronnie Overgoor dagvoorzitter zijn op het GameChanger Event, een event van Management Team in samenwerking met de Baak. 5 genomineerden mochten pitchen voor de felbegeerde titel ‘GameChanger of the Year’.

De vijf genomineerden waren Bynder, Dopper, Eyelove Brillen, Fairzekering en Mimetas. Uiteindelijk ging Mimetas met de titel naar huis met op de tweede plek Dopper en op de derde plek Eyelove Brillen.

Mimetas is een zeer veelbelovend Leids biotechbedrijf met unieke technologie om medicijnen te testen op miniatuur orgaanmodellen. Veel beter dan proefdieren of standaard 2D-celculturen, en nog goedkoper ook. De modellen kunnen ook worden ingezet om voor individuele patiënten de best passende geneesmiddelen te selecteren, ook wel ‘personalized medicine’ genoemd.

Het event vond Ronnie tof om te doen. Als dagvoorzitter heeft hij veel plezier gehad, met als hoogtepunt de prijsuitreiking samen met juryvoorzitter Ruud Koornstra. Een feestje!

ps. Ronnie kreeg de volgende dag een mailtje van de opdrachtgever:

‘Wat een spektakel gister, wat een leuke, mooie dag.
Het sluitstuk – jij en Ruud bij de prijsuitreiking – was bijna cabaret.

Nogmaals dank voor je geweldige performance.
Je bent een dagvoorzitter om van te houden.’

Hier doet Ronnie ’t dus voor!