Picnic wordt Challenger van het Jaar op Sprout Challengerday

Vandaag mocht ik dagvoorzitter zijn op het altijd super inspirerende event ChallengerDay, georganiseerd door Sprout.

Weer zo’n dag dat je enorm geniet van het feit dat je dagvoorzitter mag zijn, vol met inspirerende sprekers en sessies. Erg inspirerende verhalen van o.a. André Kwakernaat, oprichter van Twinfield en nu ook actief met Team4Talent, Roland Kieft, dirigent en artistiek directeur van het residentie orkest, Taco Oosterkamp en de Noorse Erik Betrand Larssen met een prachtverhaal.

Sprout Challenger Day 2015
Sprout Challenger Day 2015

Hoogtepunt voor mij was, los van een opkomst op een vette Oxboard, Sharon Kroes. Wat een gast. Een abolsute autoriteit op het gebied van debatteren, aangevuld met scherpe en adremme humor, waar ik zo van hou.

Mooiste van de ChallengerDay is tot slot altijd het publiek. Een breed scala aan ondernemers. Jong, oud, man, vrouw, maar allemaal open minded, met zin om te leren en de luiken open voor inspiratie.

De winnaar van de Challenger van het Jaar verkiezing werd Picnic. Een enorm spannende startup die ons allemaal aan het online boodschappen wil krijgen. Toeval wil dat ik pas geleden een van de initiatiefnemers mocht interviewen op 7 Ditches TV. Feel free to watch ofcourse!

Sprout Challenger Day 2015
Sprout Challenger Day 2015