Knab wint Financial Marketing Award op Nationale Dag Financiële Marketing 2015

Vandaag was ik dagvoorzitter op de Nationale Dag Financiële Marketing 2015 die werd georganiseerd door VVP in samenwerking met NIMA en de Baak. Het event vond plaats in het Theater Maitland op Landgoed De Horst. Thema van het event was ‘heartful marketing’, ofwel: Waar gaan we voor in de financiële wereld? Optimalisatie van de winst, of het pakken van het ‘hart’ van de klant.

ronnie overgoor ndfm 2015

Foto: Rodney Kersten

Dit bleek voldoende basis voor levendige discussie voor ruim 100 bijeengekomen marketingprofessionals uit de finance wereld. Aangejaagd door uitdagende presentaties van onder andere Paul Turken en Tom de Bruyne van Sue Amsterdam.

Naast een viertal workshops en een leuke paneldiscussie was het dan einde middag zo ver:

5 Pitches van 3 minuten onder strakke leiding 😉 van de dagvoorzitter van ABN Amro, Centraal Beheer Achmea, Knab, Oneplanetcrowd en Yarden, waarna zowel de jury als het publiek mocht stemmen. En na de telronde bleek er een winnaar: Knab. Zij gingen naar huis met de Financial Marketing Award 2015.

Een extra prijs voor een ‘ridder of amazone’ die zich persoonlijk heeft ingezet voor een duurzame financiële sector ging naar Merel van Vroonhoven, voorzitter van de AFM.

ronnie overgoor ndfm in zaal 2015

Foto: Rodney Kersten