De winnaars van de Grand Prix Content Marketing 2015

Maar liefst 21 awards mocht ik als dagvoorzitter uitreiken op de Grand Prix Content Marketing 2015. Maar dagvoorzitter was eigenlijk niet echt de juiste omschrijving. Presentator is misschien beter, of nog beter: Showmaster. Want dat dekte de lading wellicht nog het beste.

 

Grand Prix Content Marketing Awards 2015 - Ronnie Overgoor

 

In een heuse boxring met een ‘The Battle’ Martijn Krabbé microfoon mocht ik in een moordend tempo de awards uitreiken. In een sneltreinvaart kwamen genomineerden en juryleden op het podium, afgewisseld met een aantal acts waarin boxers elkaar de touwen in sloegen.

Het lukt me om in een kleine 2 uur alle award winnaars bekend te maken, maar wat was ik gesloopt. Een enorme energie rush. Prachtig om te doen!

 

Grand Prix Content Marketing Awards 2015 - Ronnie Overgoor