De Week van de Ondernemer 2015

Dit jaar was Rens de Jong de meer dan uitstekende dagvoorzitter die het plenaire ochtendgedeelte van alle Week van de Ondernemer events presenteerde. Zelf mocht ik twee jaar lang op dat pracht podium stuiteren, een jaar met Humberto Tan en een jaar met Eva Jinek.

Een paar weken geleden werd ik gebeld. Rens kon onmogelijk de laatste dag doen i.v.m. een andere boeking die eerder was gemaakt. Of ik de honeurs waar wilde nemen. Yep, dat wilde ik graag :).

Op woensdag maar even gaan kijken, want als je een show tig keer doet, dan ‘slijt ie in’, zeg maar. Dan wordt het voor iedereen op en om het podium een soort  ‘flow’. Net als een theatervoorstelling die je vaak doet. En als dan de host ineens wordt vervangen is dat voor die host (ik dus) best ff schakelen. Dus op woensdag gekeken hoe Rens het met side-kick en Business Plan Guru Patrick van der Pijl deed. En donderdag mocht ik.

En het was weer een feestje. Zo’n 1500 ondernemers in een grote hal in Amsterdam RAI, wow. Weer zo’n moment dat je je beseft hoe tof het is om op topniveau als dagvoorzitter en presentator te mogen werken. Rens, thanks dat ik je een dag mocht vervangen!