Dagvoorzitter op de Sprout Challengerday 2015 op 6 november 2015

Aanstaande vrijdag 6 november is het weer zover, de Sprout Challengerday. Met ook dit keer weer een prachtige line-up. En ik mag weer als dagvoorzitter het podium op. Een feest.

Maar liefst 9 topsprekers verschijnen op het podium, waaronder Andre Kwakernaat, Roland Kieft, Mark Vletter en de inspirerende internationale keynote Erik Bertrand Larssen, bekend van zijn bestseller HellWeek.Verder een drietal kennissessies en de mogelijkheid tot speednetwerken; in 20 minuten in contact komen met 10 nieuwe contacten.

En last but not least uiteraard de bekendmaking van de Challenger van het Jaar 2015. Vijf finalisten uit de nieuwe Challenger50 pitchen voor de titel Challenger van het Jaar. De winnaar mag de titel overnemen van voorgangers als VanMoof, Snappcar en Dedact.

Ik weet eigenlijk niet of er nog kaarten te krijgen zijn, kijk daarvoor ff op de site. En dan zie ik je misschien wel aanstaande vrijdag!

ps. Dit jaar is Twinfield de founding partner van Challenger Day.