Dagvoorzitter en presentator bij DDMA Customer Data Awards en Datadag 2015

Op 17 november werden ze DDMA Customer Data Awards 2015 uitgereikt en de dag erna was de Datadag. Ik mocht de Award uitreiking doen als presentator en was dagvoorzitter op de Datadag, die plaatsvond in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam.

ddma - customer data awards 2015 - pakhuis de zwijger

De strijd voor de Award ging tussen Sanoma, V&D en Emté Supermarkten. Alledrie deden ze hun pitch op de catwalk tussen de gedekte tafels waar zo’n 150 genodigden waren. Sanoma werd vertegenwoordigd door Ewoud Vis en hij ging met de DDMA Customer Data Award 2015 naar huis.

DDMA Award Night Ronnie Overgoor

foto: MyMollseye

De dag erna was de DDMA Datadag. Meer dan 200 professionals uit de Data Marketing branche waren present en luisterden naar presentaties van o.a. Arent van ’t Spijker, auteur van het boek The New Oil en Joris Merks-Benjaminsen, werkzaam bij Google als Head of Digital Transformation. Daarnaast schreef hij recent het boek Online Brand Identity.

Leuk onderdeel van het programma was een heuse Pecha Kucha sessie van drie DDMA Commissie leden. Kijk eens naar het concept, erg leuk!

Gepassioneerd slotbetoog kwam van Roy Scheerder van Transavia, die het belang van Data voor Transavia helder uitlegde en zijn oprechte irritatie richting de Übers en AirBnB’s liet zien. Erg leuk.

 

Meer foto’s hier.