Ricoh en 7 Ditches TV starten met online serie BusinessCribs

Ricoh en 7 Ditches TV starten met online serie BusinessCribs

 ‘s-Hertogenbosch, 3 september 2015 – Ricoh Nederland is in samenwerking met 7 Ditches TV gestart met de online video serie BusinessCribs. In het programma worden ondernemers en organisaties in beeld gebracht die voorop lopen in ‘werken nieuwe stijl’. Dankzij hun inspirerende of edgy werkplek, of vanwege hun visie op en daadkracht in het doorvertalen van technologische en maatschappelijke ontwikkelingen in de manier waarop gewerkt wordt. 

Het programma biedt inspiratie en tips aan ondernemers en managers die ontwikkelingen als technologie, digitalisering, plaats- en tijdonafhankelijk werken, multi-generationele teams en maatschappelijke betrokkenheid op zich af zien komen, en deze willen doorvertalen in hun werkomgeving.

Gineke Wilms, Manager Corporate Communications bij Ricoh Nederland: “Organisaties willen en moeten meebewegen met dit soort ontwikkelingen en ondervinden daarbij uitdagingen. Om productiever en efficiënter te kunnen werken en daarmee kosten te kunnen besparen, maar ook om de klant beter te kunnen bedienen en werknemers –zeker jongere, veeleisende generaties, aan zich te kunnen binden. Met deze online tv serie willen we best practises, tips en ideeën uit een diversiteit aan organisaties in beeld brengen en als voorbeeld laten dienen. Voorbeelden en oplossingen op het gebied van informatiemanagement, digitaal samenwerken en maatschappelijke betrokkenheid die we in onze dagelijkse praktijk implementeren bij klanten en zien bij andere vooruitstrevende organisaties.”

Ronnie Overgoor, oprichter van 7 Ditches TV: “Adverteerders worden televisiemakers en Ricoh laat dit met deze video serie zien. Ze begrijpen dat hún doelgroep ónze kijkers zijn en dat deze mensen inspiratie en ideeën zoeken. Op het gebied van innovatieve werkplekken vinden ze die volop in het programma BusinessCribs, waarin we o.a. op bezoek zijn gegaan bij CoolBlue, Piet Hein Eek, Vodafone, LinkedIn, Triple Double en Mise en Place.”

Vanaf 3 september tot het einde van het jaar wordt 2-wekelijks een nieuwe aflevering van BusinessCribs online gezet op de kanalen van 7 Ditches TV en opWerkTrends.nl, het content platform van Ricoh.

In de eerste aflevering bezoeken we LinkedIn.