Nieuwe site, nieuwe presentatoren en nieuwe programma’s op 7 Ditches TV

Vanaf half september gaat 7 Ditches TV weer starten met nieuwe opnames na een heerlijk zomerreces. De website wordt, as we speak, onder handen genomen en verbeterd en een nieuw programma en twee nieuwe presentatoren stellen zich aan je voor.

Lars Sørensen en Janneke Willemse blijven vol enthousiasme mooie gesprekken maken voor 7 Ditches TV en uiteraard ontbreekt oprichter Ronnie Overgoor niet. Daarnaast twee nieuwe presentatoren:
Kim Coppes
Kim is een ervaren dagvoorzitter, debatleider en interviewer. Oprecht geïnteresseerd in mensen en wat ze bezig houdt en daarom een perfecte presentator voor het programma Profile. Vanaf oktober gaat ze van start met haar eerste interviews. Meer over Kim vind je op haar website.
Krijn Schuurman

Juist technologie verdient een goed programma op televisie‘, de titel van een recent column van Krijn in NRC Handelsblad. 
En dus gaan we daarvoor zorgen.
Op 7 Ditches TV gaat Krijn het nieuwe tech programma SMART presenteren. Niet over de bits en de bytes, maar over de impact van technologie op ons leven en ons werk.
De programma’s


Natuurlijk gaan we door met Profile, het programma waarin we een breed scale aan vernieuwende denkers en doeners ontvangen voor een tof gesprek. Ook in Timeline gaan we dit doen, maar dan aan de hand van de (social media) timeline van de betreffende gast en zijn/haar thematiek.
In Geldzaken gaat Janneke Willemse in gesprek met haar gast over een financieel/economisch programma en zoals gezegd presenteert onze nieuwe presentator Krijn ons nieuwe programma SMART.
Partners
We maken in groeiende mate programma’s in samenwerking met partners/adverteerders. Zo maken we een prachtserie ShopDoc over retail in samenwerking met De Persgroep en maken we een serie webinars met Nuon onder de titel Nuon Academy.
Met Ricoh gaan we in september van start met een nieuwe serie BusinessCribs, waarin we innovatieve werkplekken laten zien. Hierover meer in een persbericht volgende week.
7 Ditches TV – gesprekken met vernieuwende denkers en doeners
Nieuws kun je overal volgen, daar voegen we met 7 Ditches niets aan toe.
7 Ditches TV wil er voor je zijn om duiding te geven achter het nieuws.
Wie zijn de vernieuwende denkers en vooral ook doeners in de wereld van ondernemen, finance, het onderwijs, zorg, media, of politiek? Wij zoeken ze voor je op en gaan met ze in gesprek voor jou!
Heel veel kijkplezier en volg ons overal, zodat je altijd op de hoogte bent!