7 Ditches TV lanceert eigen webinar oplossing 7 Cast TV[PERSBERICHT – 22 juni 2015]  

7 Ditches TV lanceert eigen webinar oplossing 7 Cast TV

7 Ditches TV, het online tv kanaal voor zakelijk Nederland, www.7ditches.tv, brengt vanaf deze zomer haar eigen webinar oplossing op de markt. Met 7 Cast TV richt 7 Ditches TV zich op uitgevers, bureaus, mediabedrijven en adverteerders. 

Directeur 7 Ditches TV Ronnie Overgoor:

‘7 Ditches TV wordt meer en meer ingeschakeld als partner voor de nieuwe generatie televisie makers zoals uitgevers, adverteerders en andere organisaties met een verhaal. Maar om dit alles ook in een live en interactief jasje te kunnen aanbieden misten we de perfecte tool. Dus hebben we hem zelf ontwikkeld.’

Opdrachtgevers 

7 Ditches TV realiseerde inmiddels haar eerste webinar met de 7 Cast TV oplossing in samenwerking met DenkProducties en praat op dit moment met meerdere opdrachtgevers over de inzet van 7 Cast TV.

Directeur DenkProducties Hans Janssen:

‘Met 7 Cast TV is er eindelijk een webcast tool die niet door een techneut is gemaakt maar door een doorgewinterde gebruiker. Dat merk je. Het werkt 10 keer beter dan de rest’. 

Whitelabel 

Op termijn komt de 7 Cast TV software ook beschikbaar als white label oplossing in een licentiemodel voor organisaties die veel webinars organiseren en dit onder eigen naam willen gaan doen. 

________________________________________________________________________

Meer weten of vragen? 

Neem dan direct contact op met Ronnie via ronnie@7ditches.tv of bel hem op 06-46036777.

Meer informatie vind je ook op www.7cast.tv.
Meer over 7 Ditches TV op www.7ditches.tv.