Tien G-spots voor mij!

Sommigen zijn al blij als ze er eentje hebben gevonden, maar ik ga dit jaar voor maar liefst 10 G-spots.

Hoop dat het me lukt en jullie ook! Happy New Year!

Hier komen ze in willekeurige volgorde:

1. Gaaf

Doe als ondernemer datgene wat je gaaf vindt om te doen, datgene waar je staart van gaat kwispelen.
Bij veel werknemers is het vaak hetgeen ze in het weekend doen, doordeweeks moeten ze werken.
Als ondernemer heb je de kans om de hele week bezig te zijn met datgene dat je gaaf vindt!

2. Goed

Doe wat je goed kunt.
De grote weeffout in het middelbaar onderwijs waar onze kinderen alleen maar bezig zijn met datgene waar ze niet goed in zijn (van de 4 een 6je maken), terwijl ze zich zouden moeten focussen op waar ze wel goed in zijn (maak van de 8 een 10!). De grote motivatie-killer van de jeugd van vandaag.
Zorg als ondernemer dat je excelleert in wat je doet en doe het goed!

3. Geld

Ondernemen betekent geld verdienen, anders is het een hobby. Dus factureren. Simpel. En het opgetelde bedrag van al deze facturen moet hoger zijn dan het opgetelde bedrag van de inkoopfacturen. Dat is zo’n beetje de kern.

4. Gezond

Het grote, maar oh zo ware, cliché. En ook de G-spot waar je maar ten dele invloed op uit kunt oefenen. Maar het kan wel! Niet of niet teveel drinken, goed eten, bewegen en sporten en niet teveel stress en andere negatieve energie.

5. Geluk

Hoppa, open deur twee. Geluk. Zoek het op, ga ervoor, omarm het, dwing het af en geloof erin!

6. Groei

Stilstaan is saai, dus zorg als ondernemer voor groei. Te lang in de comfort zone? Stap eruit! Groei kent meerdere vormen: Groei in omzet, groei in propositie, groei in innovatie, groei in netwerk, persoonlijke groei, you’ll name it. Groei!

7. Galant

Ben galant. Naar jezelf, naar je medewerkers, naar je klanten. Galant is een vergeten kwaliteit soms, maar heeft zoveel waarde. Galante mensen openen deuren die voor anderen gesloten blijven. En galant gedrag vinden andere mensen prettig, het geeft ze een goed gevoel.

8. Grappig

Humor, ik kan niet zonder. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Grappig is misschien niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen is even grappig. Maar zie het breder. Met grappig bedoel ik dat je openstaat voor humor, voor relativering, voor alles niet altijd te serieus nemen.

9. Gedreven

Gedreven staat voor passie. Een van de drijfveren die alle grote ondernemers van deze wereld kenmerkt. Allemaal barsten ze van de passie voor wat ze doen.
Zoek die passie op en ga (da’s weer een G 🙂 ervoor!

10. Geil

Ik zet hem er vast neer voordat jullie hem als reactie gaan toevoegen, want daar kan ik op wachten :).
Geil als in sexualiteit hoort erbij. Voor de een dagelijks, voor de ander al veel te lang niet meer en voor de derde in een prima ritme. Maar het hoort er wel bij. Het is in heel veel opzichten het beste medicijn wat er is.

Zelf nog meer G-spots? Vul ze aan onder dit artikel, kunnen anderen ervan meeprofiteren.