Ruud Hendriks op 7 Ditches TV (Startupbootcamp) ‘Ik kan alleen maar fulltime werken’ #7dtvDJ, serieondernemer, mediaman, innovator, bedrijvenversnellen, investeerder. Ruud Hendriks doet het allemaal.

Hendriks bekleedde in zijn carrière vele topfuncties in besturen van onder meer Endemol Entertainment Radio 538 en UBF en is de oprichter van Sky Radio en Radio 10 en RTL 4 en 5. “De oude media als industrie vind ik niet zo spannend meer”, zegt hij.
“De kaarten zijn geschud, kranten en tijdschriften verdwijnen en televisie verandert.”

Pensioen

Officieel ging hij daarom op zijn 42e met pensioen. “Is het niet tijd om weer naar de toekomst te kijken”, zei zijn vrouw na een tijdje. Dus ging Hendriks weer aan de slag. “Maar wel all the way. Ik kan alleen maar fulltime werken.”

Tegenwoordig is Hendriks commissaris bij Theodor Gillissen Bankiers en veelgevraagd spreker op het gebied van ondernemerschap. Hij is bovendien de medeoprichter van startup programma StartupBootcamp.”Ik ben wel online, maar zo druk dat ik niet alles kan bijhouden.”