Laatbloeier

Ik ben een laatbloeier.

Ik heb nooit echt geweten wat ik nou wilde. Met als gevolg dat middelbare school, studie en begin carriere leuk en boeiend waren, maar zonder al teveel focus.

Sinds een jaar of tien is dat anders. Eigenlijk vanaf het moment dat ik koos echt voor mezelf te gaan beginnen en met een jong gezin tegelijkertijd moest zorgen voor brood op de plank.

De laatste jaren begint het pas echt ‘te borrelen’ bij me. Ik tel inmiddels aardig mee in de wereld van sprekers, presentatoren en dagvoorzitters en daarnaast begint 7 Ditches TV groter te groeien dan mezelf. Exact wat ik wil.
En, en dat is nog wel het belangrijkst, de dingen die ik doe hebben meer en meer impact. Het TV station 7 Ditches TV gaat er echt toe doen en wordt met de dag relevanter en de podiumkunsten die ik vertoon hebben invloed op de mensen in de zaal.

Vanochtend sprak ik Danny Mekic’, ondernemer, spreker, debater, denker, whatever. Veelzijdig en inspirerend persoon die hard aan de weg aan het timmeren is op vele gebieden.
Danny is 26 jaar, ik ben 48, maar elke keer als we elkaar spreken zijn we vrij snel qua energy-level in sync. En da’s een pittig level, kan ik je zeggen :).

Vanochtend realiseerde ik me toen ik naar hem luisterde dat ik in dezelfde ‘fase’ verkeer als ondernemer en ambitieus professional. 22 later dan Danny, maar soi.

Ik ben een laatbloeier dus en gelukkig maar! Want ik ken mensen van mijn leeftijd die streven naar een afbouw van hun carriere, of erger nog: die al praten over pensioenzaken…..Ik kan me er geen voorstelling van maken!!

Ik ontken niet dat ik 48 ben hoor, ik heb multifocale glazen en ja, ik pis niet zomaar meer een conifeer omver en de haargrens kruipt angstig snel naar achteren, maar what the fuck!

Mijn ambitie is brandend, net als die van Danny. We zijn nog maar net begonnen! BAM!