Co-host op de Week van de Ondernemer

In de week van 8 april is het weer zover. Dan barst de Week van de Ondernemer weer los. Een Top evenement voor ondernemend Nederland.
Ik krijg het er hartstikke druk, dus gaaf! 
Om 8 uur begin ik met ontbijtsessies voor relaties van Exact en om 10 uur mag ik de dag officieel openen in het plenaire programma. Als co-host van Eva Jinek of Merel Westrik ben ik onderdeel van een vet ochtend programma. In de middag ga ik nog twee inspiratie sessies doen voor NL Kabel.
Zie hier meer over het programma.
Daarnaast gaan we vier dagen lang live televisie maken met 7 Ditches in samenwerking met ING. Presentatoren Lars en Janneke zullen meer dan 60 interviews doen met politici en topondernemers.
Vier dagen live tv dat te volgen zal zijn via NuZakelijk, het ING YouTube kanaal en uiteraard via 7 Ditches TV zelf.
Het wordt een topweek!
Aanmelden? Dat kan hier!