Hoe vind ik de juiste dagvoorzitter of spreker voor mijn event?

 

Een vraag die ik vaker hoor en van enorm belang. Want foute keuzes hebben consequenties die je als organisator van een zakelijk event niet wil hebben.

Stel je een congres voor waar de directie van je opdrachtgever het event opent en de dagvoorzitter hem of haar een paar vragen stelt, maar daarbij de plank volledig misslaat. Gênant, maar ook van grote invloed op de sfeer van het event. Of een dagvoorzitter die niet goed aanvoelt wie er in de zaal zitten en probeert de deskundige te zijn op het vakgebied waar de mensen in de zaal dag en nacht mee bezig zijn.

Wat je ook niet wil is een dagvoorzitter die tijdens de voorbereidingen lastig communiceert, of slecht bereikbaar is. Zaken moeten tot in detail worden kortgesloten en dat vergt meer dan één mailtje sturen met daarin het draaiboek.

En als je een topspreker boekt, dan moet hij of zij passen bij het event, het doel ervan en het publiek. Pas dan wordt het een succes. Dus geen moeilijke strategische verhalen met veel Engels jargon als je een zaal MKB ondernemers hebt zitten. 

Kortom, een foute keuze bij het boeken van een dagvoorzitter of een spreker heeft nadelige consequenties voor je event en dat wil je voorkomen. Of het nu een klantendag, een vakcongres, een award uitreiking, of een andere zakelijke bijeenkomst is, de belangen zijn groot en de investeringen liegen er niet om. En dus wil je dat de rol van een dagvoorzitter of een spreker matcht en bijdraagt aan het succes. Zodat de mensen uit de zaal tijdens de borrel met een blij gezicht vertellen dat ze een topdag of avond hebben gehad.

Welkom op mijn website, trouwens.

Mijn naam is Ronnie Overgoor en het zakelijk podium is al jaren mijn 'theater'. De plek waar ik het liefst ben en die me past als een maatpak.

Ben ik de ideale oplossing voor jouw event? Niet persé. Er is heel veel dat ik niet kan ;). Maar als de trefwoorden: positieve energie, spontane interactie, open dialoog, scherpte, humor en een fijne samenwerking op je wensenlijstje staan dan moeten we praten!

Het wegnemen van bovenstaande zorgen is in ieder geval mijn belangrijkste drijfveer in de voorbereidingen naar een event. Als dagvoorzitter en als keynote spreker. Dat betekent dat ik meer doe dan op tijd komen en 'mijn ding doen'. Ik denk mee over inhoud en zet mijn jarenlange ervaring in. Met zoveel voorbereidende gesprekken als dat nodig is, met de inzet van mijn netwerk als er nog goeie sprekers gevonden moeten worden en met een eerlijke mening over je plannen en het doel. Ik ben altijd goed bereikbaar, ben sterk in de samenwerking en maak het vooral ook leuk!

Lees hier hoe een aantal van mijn opdrachtgevers mij ervaren hebben.

Denk je dat ik je verder kan helpen om van jouw event een succes te maken?

Bel/app me dan op 06-46036777 of stuur me een mailtje via ronnie@ronnieovergoor.com.
Ik reageer altijd vrijwel direct.

Groet,

whitepaper corinne keijzer

Ronnie Overgoor Medium Close

Dagvoorzitter gezocht? Een inspirerende spreker boeken? Op zoek naar de juiste interviewer?

Ronnie Overgoor studeerde begin jaren '90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld- en Mediatechnologie. Met zijn afstudeerproject (een interactief tv programma voor kinderen) won hij een Golden Award op the New York Festivals. Hij begon zijn werkende carrière bij een mediabedrijf in Hilversum.

Al snel werd duidelijk dat werken voor een baas niet paste bij Ronnie. Hij ging het ondernemerspad op en werd directielid bij een internet bureau tijdens de gouden internetjaren eind jaren '90. Hij werd op papier multi miljonair, maar was zijn rijkdom enkele jaren later kwijt toen de internetbubble klapte. Over zijn avonturen schreef hij het boek 'Ondernemerslessen van een Internetcowboy' dat direct na het uitkomen werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar.

 Sinds 2004 is Ronnie actief als hoog gewaardeerd (8+) dagvoorzitter, interviewer en spreker en staat hij inmiddels meer dan 100 keer per jaar op podia en in tv studio's in binnen- en buitenland.
Daarnaast is hij initiatiefnemer van het online video platform voor de ondernemende professional: 7 Ditches TV.

Dus ben je op zoek naar een goede dagvoorzitter, een inspirerende spreker of een ervaren interviewer? Je boekt hem hier op ronnieovergoor.com.

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter gezocht?

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen.
Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.

Dus ben je op zoek naar een goede dagvoorzitter dan is Ronnie Overgoor de juiste keuze.

Interviewer

Een ervaren interviewer boeken?

Ronnie is een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor.
Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat.
Hij heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7 Ditches TV.

Dus zoek je een interviewer met impact? Neem dan direct contact op met Ronnie Overgoor.

Spreker

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Met zijn optredens als spreker pakt Ronnie hele zalen in en opende hij inmiddels de ogen van tienduizenden ondernemers. Organiseert u een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering?
Dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker. Altijd gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 zorgt Ronnie voor positieve energie en een berg aan inspiratie en ideeën.

Dus wil je de perfecte spreker boeken, neem dan direct contact op met Ronnie Overgoor.