De beste dagvoorzitter. Maar niet voor iedereen!

 

Bomen en bos

Dagvoorzitters zijn er in alle soorten en maten. Er zijn er zoveel dat ik me kan voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Da’s knap irritant. En dat niet alleen, het is ook nog eens super belangrijk om de beste dagvoorzitter te vinden voor jouw event of congres.

 

Super belangrijk

Want het zijn jouw relaties, klanten, medewerkers of partners die in de zaal zitten, het zijn jouw sprekers, of directieleden op het podium en het zijn jouw doelstellingen die je met de dag wil bereiken.

 

Wat je niet wil

Je wil geen dagvoorzitter die zich slecht voorbereid, die niet aanvoelt wanneer een grapje kan of niet kan, die zich niet verdiept in de materie, geen volwaardige gesprekspartner is voor de sprekers op het podium, of niet de juiste energie uitstraalt voor jouw event. Het is je grote nachtmerrie: een dagvoorzitter die het niet goed doet.

 

Ik ben de beste dagvoorzitter voor je

  • Als je een dagvoorzitter zoekt die energie, humor, natuurlijke en prettige interactie, interesse, en respectvolle scherpte toevoegt aan een event,
  • Als je inziet hoe waardevol bovenstaande kenmerken zijn, omdat hij zo ís,
  • Als je verrast wil worden van de kennis van zaken van de dagvoorzitter op de dag van het event, zonder dat hij bijdehand wordt.
  • Als je een dagvoorzitter wil die de zaal aanvoelt en er voor zorgt dat het publiek een waanzinnige dag heeft.
  • Als je tijdens de voorbereidingen houdt van goede bereikbaarheid, ook ’s avonds en in het weekend, en van een ontspannen samenwerking.
  • Als je wil dat de dagvoorzitter meedenkt over je event. Dat hij advies kan geven over de invulling van de dag, of zijn netwerk kan aanboren voor mogelijke sprekers.
  • Als je zaken tot in de puntjes wil voorbereiden,
  • Als je een dagvoorzitter zoekt die zijn eigen tool mee kan nemen om nog meer interactiviteit toe te voegen aan een event,
  • Als je een dagvoorzitter waarbij je voelt dat het goed komt, en meer dan dat, dat het een topdag wordt!

 

Lees hier hoe een aantal van mijn opdrachtgevers mij ervaren hebben.

 

Denk je dat ik je verder kan helpen om van jouw event een succes te maken?
Bel/app me dan op 06-46036777 of stuur me een mailtje via ronnie@ronnieovergoor.com.
Ik reageer altijd vrijwel direct.

Groet,

whitepaper corinne keijzer

Ronnie Overgoor Medium Close

Dagvoorzitter gezocht? Een inspirerende spreker boeken? Op zoek naar de juiste interviewer?

Ronnie Overgoor studeerde begin jaren '90 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, faculteit Beeld- en Mediatechnologie. Met zijn afstudeerproject (een interactief tv programma voor kinderen) won hij een Golden Award op the New York Festivals. Hij begon zijn werkende carrière bij een mediabedrijf in Hilversum.

Al snel werd duidelijk dat werken voor een baas niet paste bij Ronnie. Hij ging het ondernemerspad op en werd directielid bij een internet bureau tijdens de gouden internetjaren eind jaren '90. Hij werd op papier multi miljonair, maar was zijn rijkdom enkele jaren later kwijt toen de internetbubble klapte. Over zijn avonturen schreef hij het boek 'Ondernemerslessen van een Internetcowboy' dat direct na het uitkomen werd verkozen tot Ondernemersboek van het Jaar.

 Sinds 2004 is Ronnie actief als hoog gewaardeerd (8+) dagvoorzitter, interviewer en spreker en staat hij inmiddels meer dan 100 keer per jaar op podia en in tv studio's in binnen- en buitenland.
Daarnaast is hij initiatiefnemer van het online video platform voor de ondernemende professional: 7 Ditches TV.

Dus ben je op zoek naar een goede dagvoorzitter, een inspirerende spreker of een ervaren interviewer? Je boekt hem hier op ronnieovergoor.com.

Dagvoorzitter

Dagvoorzitter gezocht?

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen.
Ronnie combineert de rol van dagvoorzitter graag en vakkundig met die van interviewer op podia en in tv studio’s. Scherp, maar altijd met respect als vangrail.

Dus ben je op zoek naar een goede dagvoorzitter dan is Ronnie Overgoor de juiste keuze.

Interviewer

Een ervaren interviewer boeken?

Ronnie is een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor.
Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat.
Hij heeft inmiddels meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7 Ditches TV.

Dus zoek je een interviewer met impact? Neem dan direct contact op met Ronnie Overgoor.

Spreker

Op zoek naar een inspirerende spreker?

Met zijn optredens als spreker pakt Ronnie hele zalen in en opende hij inmiddels de ogen van tienduizenden ondernemers. Organiseert u een event voor een ondernemend publiek met als thema ondernemerschap, innovatie, internet, trends of verandering?
Dan is Ronnie Overgoor de perfecte keynote spreker. Altijd gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van boven de 8 zorgt Ronnie voor positieve energie en een berg aan inspiratie en ideeën.

Dus wil je de perfecte spreker boeken, neem dan direct contact op met Ronnie Overgoor.