Ronnie staat al meer dan tien jaar op zakelijke podia in binnen- en buitenland als dagvoorzitter en spreker. Zijn stijl is geliefd en hoog gewaardeerd. Op verzoek van steeds meer mensen is Ronnie gestart met exclusieve Masterclasses op aanvraag. Voor professionals die op C-level opereren, voor wie presenteren van strategisch belang is en die willen verbeteren op dit punt.

Niet in klassikale omgevingen en met langdurige theoretische cursussen, maar compact en geleid door iemand die de taal spreekt van de business professional en weet waar hij het over heeft door zijn jarenlange ervaring.

De Masterclass

De Masterclass van Ronnie Overgoor is praktisch en direct. Geen theoretische kaders, maar werken aan de output. Met maximaal drie andere deelnemers. De duur is een kleine dag. Zodat je 's ochtends nog even wat kan doen. Einde dag klaar.

De dag bestaat uit twee delen:

  • Om te beginnen geef je een korte presentatie over een onderwerp 'that makes you tick'. Een hobby, een passie, een onderwerp dat je raakt. Geen slides, geen hulpmiddelen, enkel het verhaal. Deze presentatie is bedoeld om te kijken naar je natuurlijke manier van presenteren. Authenticiteit en passie wordt hier aangewakkerd en niet voor niks. We kijken bij deze presentatie in de feedback met name naar jezelf. Hoe kom je over, hoe sta je erbij, wat is jouw natuurlijke stijl en hoe kun je die nog beter tot zijn recht laten komen?
  • De tweede presentatie die je gaat geven is je business presentatie. De presentatie die je wilt aanscherpen. Bij deze presentatie kijken we naar het totaal: je doel, je verhaal, de eventuele slides, de vormgeving daarvan, de structuur van je verhaal, etc. Hoe kan het totaalpakket worden aangescherpt zodat het beter bijdraagt aan het doel dat je ermee hebt.

Extra

  • Ronnie beschikt over een besloten video kanaal met meer dan 6 uur aan interview materiaal met topsprekers en trainers als Ben Tiggelaar, Annemarie van Gaal, David Beckett, Jos Burgers en Jan van Setten. Deelnemers krijgen toegang tot deze bibliotheek.
  • Daarnaast kan Ronnie nog eenmaal worden ingeschakeld voor een 1 op 1 sessie in de voorbereiding naar een real life presentatie. Om de puntjes op de i te zetten. Mocht dit bevallen dan kan dit uiteraard vaker worden herhaald middels nieuw te maken afspraken.

Deelnemen

Ben je serieus geïnteresseerd, stuur Ronnie dan een mail op ronnie@ronnieovergoor.com, of bel hem direct op +31646036777. Contact wordt vertrouwelijk behandeld en is vrijblijvend.