Dagvoorzitter

Ronnie is een van de meest geliefde en ervaren dagvoorzitters van Nederland. Niet voor niks werd hij genomineerd tot Dagvoorzitter van het Jaar.

Zijn kracht zit hem in een aantal dingen. Om te beginnen zijn energie. Energie die hij zeer gefocust, al lijkt het soms speels. inzet om van een event of congres een succes te maken.

Ronnie smeedt een event of congres tot een geheel. Hij stelt de juiste vragen, is inhoudelijk scherp en is tegelijkertijd een vakman: scherp op de tijd, nauw samenwerkend met de organisatie.

In de voorbereidingen ervaar je dit vakmanschap al direct vanaf het eerste moment: hij denkt mee, is zeer goed bereikbaar, gebruikt zijn ervaring om het inhoudelijk programma aan te scherpen en zet zijn netwerk in als dat nodig is om de juiste sprekers op het podium te krijgen.

En last but not least: Ronnie heeft humor. Humor die hij, net als zijn energie, zeer bewust inzet. Altijd ten dienste van het event of het congres. We weten allemaal hoe krachtig humor is om prettige ervaringen te creëren.

En dat is wat Ronnie doet. Een topervaring creëren. Voor de organisatie, voor de sprekers op het podium of in het panel en voor het publiek in de zaal.

 

Wil je meer weten, een vraag stellen, of een boekingsaanvraag doen? Dan kun je direct met Ronnie contact opnemen.