Schermafbeelding 2015-10-22 om 19.08.32

7 Ditches TV

 

Naast mijn werk als dagvoorzitter en spreker ben ik in 2012 gestart met het online video platform 7 Ditches TV. Hier maken we interviews voor ondernemers en ondernemende professionals.

Ik ben dit gaan doen, omdat ik het heerlijk vind om te interviewen en omdat Nederland steeds ondernemender wordt. Hierdoor is er een groeiende behoefte aan inspirerende verhalen die in de klassieke media moeilijk aan bod komen. Inmiddels hebben we meer dan 1000 interviews gemaakt samen met meerdere interviewers.

Naast de interviews die we in eigen beheer maken, werken we regelmatig voor BtB adverteerders, of andere organisaties met een duidelijke eigen (niche) doelgroep, die online video interviews willen maken. On demand en/of in de vorm van live webinars.

Denk bijvoorbeeld aan een energiebedrijf die haar zakelijke klanten wil inspireren met een serie webinars met praktische ondernemerstips, of een grote uitgever die voor haar sales- en marketing mensen een serie video interviews maakt met marketing en sales specialisten. 

Meer en meer grote organisaties worden eigen uitgever en gaan zelf content maken op continu basis richting hun doelgroep. Hierbinnen speelt video en spelen goede gesprekken een belangrijke rol.

Meer weten? Neem gerust contact met me op!

 

Ronnie Overgoor
06-46036777
ronnie@ronnieovergoor.com