Schermafbeelding 2015-10-22 om 19.08.32

7 Ditches TV

Ronnie Overgoor is oprichter en eigenaar van 7 Ditches TV, het grootste online video platform vol gesprekken met ondernemende en inspirerende mensen.

Stel: Jij bent actief op het gebied van marketing en communicatie, eigenaar van een merk, uitgever, of op een andere manier betrokken bij media en je bent aan het nadenken over hoe je online video kunt inzetten voor je organisatie of merk door bijvoorbeeld het maken van eigen interviews, het opzetten van een platform zoals dat van 7 Ditches TV, of het organiseren van webinars.

Herkenbaar? Neem dan contact op met 7 Ditches TV!

7 Ditches TV maakt, naast haar eigen programma's, online video gesprekken in opdracht van derden, zoals uitgevers, adverteerders, of bureaus. We hebben sinds 2005 ervaring opgedaan en zijn specialist in het formatteren, produceren en publiceren van online video interviews en webinars en zetten deze ervaring graag in voor onze opdrachtgevers. Dit doen we met een enthousiast team en netwerk van ervaren presentatoren, video professionals, studio's, redacteuren en journalisten.

De wereld verandert en de rol van organisaties verandert. Bedrijven, adverteerders, overheden, non-profits, educatieve instellingen en andere organisaties moeten relevant zijn en hebben een groeiende behoefte verhalen te vertellen aan specifieke doelgroepen. Inspirerende gesprekken lenen zich hier uitstekend voor. Échte gesprekken met als doel het inspireren van, informeren van, of communiceren met een duidelijke doelgroep.

Heldere verhalen in beeld. Daar hebben we ons bij 7 Ditches in gespecialiseerd.

We deden al prachtige projecten voor o.a. ING, ABN Amro, KPN, Vodafone, Ricoh, Exact, Sanoma, KvK, De Persgroep, Achmea en ONVZ. En doen dit ook graag met jou!

Verder praten? Ronnie is prima bereikbaar via zijn mobiele nummer +31646036777 en nog beter via de mail: ronnie@7ditches.tv.