Ronnie Overgoor dagvoorzitter op Mastercard Innovation Forum Amsterdam

Op 15 september 2016 organiseerde Mastercard haar eerste Nederlandse Innovation Forum in de Westergasfabriek in Amsterdam. Ronnie Overgoor was de dagvoorzitter.

mastercard-innovation-forum

De middag begon met een tweetal keynotes van Jorn Lambert van Mastercard en Yoon Ho Choi van Samsung. Na de break leidde Ronnie een paneldiscussie met in het panel naast Mastercard ook TomTom, ING, Deloitte en de Raad Nederlandse Detailhandel.
Onderwerp van de dag: The Internet of Things en hoe dit soort technologische ontwikkelingen de betaalwereld gaan veranderen. Op de congresvloer konden de bezoekers kennis maken met innovaties waar Mastercard mee bezig is, waaronder een armband waarmee contactloos kan worden betaald.

Opdrachtgever Arjan Bol van Mastercard in zijn mail naar Ronnie een dag later:

‘Dank voor je dagvoorzitterschap gisteren! Ik kreeg na afloop van zowel de Nederlandse als buitenlandse aanwezigen veel positieve feedback over je.’