Presentatoren in Noord Nederland

Stel dat we met 7 Ditches TV op zoek zouden zijn naar presentatoren uit de regio Noord Nederland, wie zouden dan passen in onderstaand profiel?

Hij/zij past in het DNA van 7 Ditches TV, wil daar graag onderdeel van zijn en het mede vormgeven en kan er een ‘regionale’ (Noord Nederland) smaak aangeven. De presentatoren van #7dtv zijn enthousiast, houden van presenteren en interviewen en zijn nieuwsgierig naar hun gasten. Ze hoeven geen journalist te zijn, we maken ook niet persé een journalistiek product.

Onze presentatoren mogen een mening hebben, gekleurd zijn in hun interviewstijl en hun eigen verhaal vermengen in het interview. Eigenlijk maken we niet zozeer interviews, maar voeren we gesprekken. Gesprekken met ondernemers en andere boeiende mensen.

Ze realiseren zich dat de kans erg klein is om op ‘televisie niveau’ talkshows te kunnen doen en zijn derhalve vereerd dat ze mee mogen doen met #7dtv. Sterker nog: Ze kunnen niet wachten om iedere maand hun interviews te mogen doen!

Zij regelen hun eigen gasten en bereiden hun eigen gesprekken voor. Voor dit alles worden ze niet betaald. De beloning zit hem in de programma’s die in opdracht worden gemaakt van onze adverteerders. #7dtv zet inmiddels regelmatig presentatoren in vanuit haar ‘stal’ voor de commerciële producties die ze realiseert.

Iets voor jou? Let me know.